Cum cumpar ?

Pentru a cumpara prin intermediul magazinului luxeco.ro, trebuie sa creati un cont personal dupa care sa plasati o comanda online.
Comanda minima este de 100 Ron.

Comanda online

Pentru comanda online trebui mai intai sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Acest lucru se poate face apasand butonul ” Login ” din aria de logare, dupa care trebuie sa completati formularul afisat.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul de cumparaturi. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. Puteti continua cumparaturile si la sfarsit revizuiti comanda finala.

Daca v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuiesc modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Comanda Ferma. Veti fi directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi la livrare (Ramburs) sau prin transfer bancar in contul firmei. Daca totul este ok, se apasa butonul Trimit Comanda.

Modalitati de plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) – Recomandat

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!


Transfer bancar – Daca ati selectata plata prin transfer bancar, datele necesare pentru plata va vor fi trimise pe adresa de email de pe care se efectueaza comanda. Comanda intra in procesare dupa ce suma comenzii a intrat in contul firmei.

Cash la livrare – Pentru optiunea de plata la livrare (Ramburs), suma aferenta comenzii se va achita cash curierului la primirea coletului.

Luxeco.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a stocului epuizat sau a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii de catre un reprezentant Luxeco.ro pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.